Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Festung Frp

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frp er seg selv lik. Partiet går inn for å stenge grensene for innvandrere fra ikke-vestlige land ved å begrense antall asylsøkere. Det skal skje ved å fjerne muligheten til å få opphold på humanitært grunnlag, stanse familiegjenforening og avvise ressurssvake grupper. Frp ønsker å unngå analfabeter og andre ressurssvake grupper som ikke greier å tilpasse seg i Norge. Vi håper Bent Høie i Høyre har rett når han sier at få nordmenn vil kjenne seg igjen i slike holdninger som går ut på å velge sterke, framfor analfabeter, barn og handikappede. Men vi frykter at Frp-forslaget har som utgangspunkt at svært mange nordmenn deler partiets innvandringsfiendtlige holdninger.

Dette er klassisk Frp-politikk av groveste skuffe, beregnet på å fiske stemmer og nøre opp under smålige, sneversynte holdninger til medmennesker fra andre land og kulturer som av ulike grunner søker nødhavn i Norge. En rekke av Frp-forslagene vil bryte med internasjonale konvensjoner som Norge er en del av. Ikke minst vil de bidra til at et ugjestmildt land blir enda kaldere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media