Fetteren kritiserte Sjødin

Den drapstiltalte fetteren kom i retten i går med krass kritikk mot sin tidligere forsvarer, advokat Arvid Sjødin. - Sjødin trodde mer på politiet enn på meg, sa fetteren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Advokat Arvid Sjødin skal selv forklare seg under rettssaken om det han mener er ren manipulering fra politiets side.

Fetteren fortalte i retten at etterforskere har skrevet i dagbøkene sine at de var svært fornøyd med advokat Sjødin. Sjødin godtok nemlig det han ble servert fra politiet, og lot etterforskerne avhøre fetteren i til sammen 180 timer - noe som ledet til tilståelse.

Orienteringene fra politiet gjorde nemlig Sjødin overbevist om at fetteren var skyldig. I dag mener Sjødin at politiet lurte ham, ved å snakke om bevismateriale som ikke fantes eller ikke stemte.
- Det var lite Sjødin bidro med. Hvis det var noe han gjorde, var det å oppmuntre meg til å avgi tilståelse. Han sa at politiet var til å stole på, fortalte fetteren i retten.

Han sa også at arbeidet Sjødin har gjort etter at han avslørte politiets spill, har rettet mye opp i forholdet dem imellom.

- Men jeg kan ikke forstå hvordan en erfaren advokat kan stole på politiet på en slik måte, sa fetteren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer