HADDE FLAKS: Haien  tok et solid jafs av surfebrettet og dro den 13 år gamle jenta under vannet. Men hennes heltemodige fetter kom til unnsetning og klarte utrolig nok å skremme bort rovfisken og redde livet til kusinen.  Foto: Scanpix/Reuters
HADDE FLAKS: Haien tok et solid jafs av surfebrettet og dro den 13 år gamle jenta under vannet. Men hennes heltemodige fetter kom til unnsetning og klarte utrolig nok å skremme bort rovfisken og redde livet til kusinen. Foto: Scanpix/ReutersVis mer

Fetteren slo løs på haien for å redde kusine (13)

Tredje haiangrep på to dager i Australia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann som snorklet, ble mandag bitt i beinet av det som trolig var en hai. Det var det tredje haiangrepet på to dager i Australia.

Den 25 år gamle mannen kjente noe som trakk i beinet hans mens han snorklet ved Windang i New South Wales. Han fikk hjelp av en båt og ble lagt inn på sykehus med kraftige bittsår på beinet.


Dagen før ble en 13 år gammel jente og en 31 år gammel mann angrepet på to forskjellige steder.

Den 13 år gamle Hannah Mighall ble dratt under av en fem meter lang hai mens hun surfet ved Tasmania, men hun ble reddet i land av sin fetter som hamret løs med bare nevene på haien.


Kort før hadde Jono Beard greid å padle surfebrettet sitt til land etter at en hai bet av ham et 16 centimeter langt stykke av låret.

Selv om hai ofte blir observert langs Australias kyster, er det sjelden det blir registrert dødsfall. I fjor ble bare to personer drept av hai, blant dem en 51 år gammel mann som snorklet på vestkysten. (NTB)