Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fetteren tatoverte «Katies hevn»

Nå er Jared Harris (22) tatt for å ha tatovert morderens panne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Harris grep tak i den dømte drapsmannen Anthony Stockelman på cella i Sullivan County Prison og truet Stockelman til å ligge rolig mens han tatoverte «Katies hevn,» skriver The Republic.

Nå er 22-åringen tatt for hevnen.

Til fengselsbetjentene som pågrep ham for mishandlingen, har Harris forklart at tatoveringen var en hevn for drapet og mishandlingen av hans 10 år gamle kusine. Stockelman sa seg ifjor skyldig i å ha bortført, mishandlet og druknet Katlyn «Katie» Collman, som ble funnet i en elv rundt 2,5 mil fra hjembyen Crothersville.

I september våknet Stockelman på cellen sin med «Katies hevn» tatovert over pannen.

Ifølge stevningen som nå er tatt ut mot Harris, skal han flere ganger ha truet med å drepe Stockelman.

Ventet på cella

22. september var Stockelman på vei tilbake til cella sammen med cellekameraten Bill Alford. Inne i cella ventet Harris, som stengte døren bak Stockelman før Alford kom seg inn.

Med høyre hånd skal Harris ha grepet tak i strupen på Stockelman og sagt:
- Enten så stikker jeg deg til du blør, eller så tatoverer jeg deg.

HEVNEN: I september våknet Stockelman på cella med denne tatoveringen i pannen. Foto: WABASH VALLEY CORRECTIONAL FACILITY
HEVNEN: I september våknet Stockelman på cella med denne tatoveringen i pannen. Foto: WABASH VALLEY CORRECTIONAL FACILITY Vis mer

Etter å ha tatovert Stockelman kastet han tatoveringspistolen i en søppeldunk i fengselet.

Han har forklart fengselsledelsen at han ikke angret angrepet, men mente at han hadde gjort en «god jobb».

Ett år ekstra

Harris var forflyttet til samme fengselsavdeling som Stockelman tre dager før angrepet. skriver AP.. Ifølge forklaringen hadde han bestemt seg for å utføre hevnen 22. september fordi han skulle forflyttes videre i fengselet samme dag, og dermed ville ha mistet sjansen til å hevne kusinen.

22-åringen sonet en dom på 20 år. Han har fått lagt til sju år på dommen for å ha brutt fengselsreglene, sier Rich Larsen i fengselsvesenet. Han skal nå løslates i 2019, men etter overfallet kan han få nok et år lagt til straffen. Han har også fått en skriftlig reprimande og mistet to måneders telefonprivilegier.

Fengselslegen har nå startet behandling for å fjerne tatoveringen fra Stockelmans panne.

Drapsmannen har vært alene på cella siden angrepet, heter det i stevningen.

image: Fetteren tatoverte «Katies hevn»
<B>DØMT FOR BARNEDRAP: Anthony R. Stockelman i det han blir ført inn til retten i Brownstown 24. mars i år.
DREPT: 10-åringen Katie Collman var savnet i fem dager før hun ble funnet drept 30. januar 2005, i en elv nærmere 2 mil fra hjemstedet.