Fiasko uten stripper

Grue IL skapte lokale stormbyger da de ville ha strippeshow på bygdefesten. Men selv uten stripper gikk det galt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I forrige uke fortalte Dagbladet.no om bygdeopprøret i Grue etter at idrettslaget ville leie inn stripper til folkefesten i Gruehallen.

Idrettslaget valgte å avlyse avtalen med stripperen Sara Unger etter massivt press fra lokalsamfunnet. Det hjalp lite på oppmøtet. Bare 35 mennesker løste billett til arrangementet.

- Nå er vi skikkelig langt nede, sier Håvard Holen i fotballgruppas festkomite til Glåmdalen.. Festen skulle skaffe penger til idrettslaget, men endte med et underskudd på rundt 60 000 kroner.

- Det har aldri vært færre enn 280 betalende tilskuere på våre fester. At det kom 35 på lørdagens arragement er trist, stort mer er det ikke å si, fortsetter Holen. Etter at dansegallaen med Lasse Stefanz er unnagjort på påskeaften vil idrettslaget evaluere hva som skal skje med framtidige fester i idrettslagets regi.

100 år for tidlig

Sognepresten i Grue startet en innsamling mot stripping før idrettslaget avlyste den avkledde opptredenen. Men selv ikke denne innsamlingen dekker underskuddet. Det sto bare 4000 kroner på kontoen forrige gang Holen sjekket den.

- Det er helt ubegripelig at to ganger tolv minutter med stripping skal skape så mye røre. På et større sted ville det knapt vært en notis i avisen. Stripping var et dristig og spennende forslag, men det kom hundre år for tidlig for innbyggerne i Grue, sier to av de 35 deltakerne, Rønnaug Holt Larsen og Kari Martinsen, til avisa.

Nå oppfordrer de alle som ikke kom på festen til å sette inn penger på idrettslagets konto for å dekke opp underskuddet.

FIKK IKKE OPPTRE: Sara Unger, kjent fra Temptation Island, skulle strippet i Grue. Det fikk hun ikke, og arrangementet gikk dundrende underskudd.