Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fiaskoranere slo til mot motorsykkelgjeng

Valgte helt feil sted og tid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To australske ranere valgte helt feil sted og tidspunkt da de slo til mot en bar i Sydney på onsdag:

De to stormet inn på baren, væpnet med machete og hagle og maskert med finlandshetter - uvitende om at 50 MC-klubbmedlemmer holdt møte i naborommet.

Ranerne kom så langt som å beordre kunder og ansatte ned på golvet mens de tømte kassa - men en klarte å komme seg inn i rommet der Southern Cross Cruiser Club holdt sitt månedlige møte, og da var det gjort:

MC-folket stormet ut av rommet og jagde ranerne skrekkslagne på flukt armert med blant annet stoler.

- Den ene løp rett gjennom et vindu, han tok seg ikke tid til å åpne det, sier en lattermild «Jester», formann i MC-klubben, til BBC News.

Raneren kom ikke lenger enn til forsida av bygningen før han ble tatt igjen og bundet på hender og føtter. Den andre hoppet ned fra en balkong, men ble tatt av politiet i en park i nærheten.

Ifølge Jester var politiet svært begeistret da de ankom åstedet.

- De var svært imponert over at vi tok disse gutta. Vanligvis kommer de, og alt er over. Men denne gangen var ranerne tatt, med våpen og fortsatt med finlandshettene på.

image: Fiaskoranere slo til mot motorsykkelgjeng

- Jeg kan ikke tro at de var dumme nok til å storme en klubb med 50 MC-klubbmedlemmer. Det er bare galskap, sier Jester.

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media