LAGER FEST: President i NHO, Paul Christian Rieber, (foran) og NHO-leder Finn Bergesen samler Norges maktelite til fest i Operaen. 
Foto: Lise Åserud / SCANPIX
LAGER FEST: President i NHO, Paul Christian Rieber, (foran) og NHO-leder Finn Bergesen samler Norges maktelite til fest i Operaen. Foto: Lise Åserud / SCANPIXVis mer

Fiffen brenner av 3,8 mill på konferanse

NHOs årskonferanse er lite preget av finanskrisen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norges maktelite deltar onsdag på NHOs store årskonferanse med derpå følgende fest til en prislapp på 3,8 millioner kroner.


Selve festen koster 1 million, opplyser NHO til Dagbladet.no


Statsminister Jens Stoltenberg (Ap), StatoilHydro-sjef Helge Lund, DnB NOR-sjef Rune Bjerke, Telenor-sjef Frederik Baksaas, milliardærene Kjell Inge Røkke, Stein Erik Hagen, Celina Midelfart og Jens Ulltveit-Moe er blant de inviterte, skriver VG.


Svært mange er invitert til seminaret. Til festen kommer det imidlertid bare noen hundre av landets fremste ledere innen næringsliv og politikk.


KOMMER I BUNAD? Det er uvisst om den flotte romsdalsbunaden hentes fram, men Kjell Inge Røkke er i alle fall hjertlig invitert til NHOs årskonferanse. 
Foto: Morten Holm / SCANPIX
KOMMER I BUNAD? Det er uvisst om den flotte romsdalsbunaden hentes fram, men Kjell Inge Røkke er i alle fall hjertlig invitert til NHOs årskonferanse. Foto: Morten Holm / SCANPIX Vis mer

NHOs arrangement skjer for første gang i den nye Operaen. Tidligere har festen funnet sted på SAS-hotellet på Holbergs plass i Oslo.


- Vi blir en av de første store arrangørene som slipper til på denne måten i Operaen, sier informasjonsdirektør Kåre Verpe i NHO.


(NTB)

 

STATSMINISTEREN:  Hvis Jens Stoltenberg stiller opp, er det ikke første gang han har festet i Opera-bygget. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
STATSMINISTEREN: Hvis Jens Stoltenberg stiller opp, er det ikke første gang han har festet i Opera-bygget. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer