<strong>GULLGRUVE:</strong> Kampen Hotell på Tøyen i Oslo ble en gullgruve for dem som drev hotellet under asyltilstrømmingen i 2015, da dette bildet ble tatt. Nå krangler flere av søsknene i en utbyggingssak som i lang tid har versert for Plan- og bygningsetaten. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
GULLGRUVE: Kampen Hotell på Tøyen i Oslo ble en gullgruve for dem som drev hotellet under asyltilstrømmingen i 2015, da dette bildet ble tatt. Nå krangler flere av søsknene i en utbyggingssak som i lang tid har versert for Plan- og bygningsetaten. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Kampen Hotell er i brennpunktet for indre strid blant søsknene Singh

Fikk 145 mill. for asyllosji i fire måneder: Nå slåss Singh-søsknene om Kampen Hotell

Mediesky, styrtrik søskenflokk på Oslos østkant har havnet i innbyrdes strid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste årene har vært turbulente for Best Western Kampen Hotell i Kjølberggata på Tøyen i Oslo. Endeløse forviklinger med Oslo kommune, og trøbbel med Arbeidstilsynet og Utlendingsdirektoratet (UDI), er bare noen av ingrediensene.

Nå er det full indre strid i den styrtrike, mediesky søskenflokken på fem som eier hotellet og bygningen hvor hotellet drives.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer