Fikk 22 brev på en gang

Men ingen av brevene var til postkassas eier, Nils-Atle Taraldsen (43).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Nils-Atle Taraldsen (43), som er bosatt på Rykkin i Bærum, sier til Dagbladet.no at han i dag fikk 22 brev i postkassa som ikke var adressert verken til han eller kona. Seks magasiner lå også der, ikke til dem de heller. Bare noen få av brevene i postkassa var til dem selv, ifølge Taraldsen.

- Dette har pågått i nesten ett år nå. Hver dag får vi brev i postkassa som ikke er til oss. Men i dag toppet det seg virkelig, sier Taraldsen.

Han begynner nå å bli mektig irritert over det han kaller «sløvhet og udyktighet» fra Postens side.

- Jeg bruker jo mye tid på dette tullet. Nesten hver dag må jeg sende brev tilbake til Posten.

Har klaget

- Det virker som om postbudet ikke kan lese. På postkassa vår står navnene til kona mi og meg veldig tydelig, sier han.

Ifølge Taraldsen har han klaget til Posten flere ganger, men de har ikke gjort noe for å løse problemet. Senest i dag har han sendt en klagemail til posten der han ber dem gjøre noe med saken omgående.

- Hvis jeg hadde vært en uærlig person kunne jeg ha misbrukt mye av informasjonen i brevene. Heldigvis for Posten er jeg ikke det, sier han.

ER LEI: - Jeg bruker jo mye tid på dette tullet. Nesten hver dag må jeg sende brev tilbake til Posten, sier Nils-Atle Taraldsen. Foto: Jeanette Pjaaka Hauge/DAGBLADET
ER LEI: - Jeg bruker jo mye tid på dette tullet. Nesten hver dag må jeg sende brev tilbake til Posten, sier Nils-Atle Taraldsen. Foto: Jeanette Pjaaka Hauge/DAGBLADET Vis mer

Tok to bunker

Kjell S. Rakkenes, pressesjef i Posten, beklager fadesen.

- Vi må bare beklage, dette skulle ikke ha skjedd, sier han til Dagbladet.no. Han har følgende forklaring på hvordan 22 brev kan havne i feil postkasse:

- Denne postmottakeren er selvstendig næringsdrivende og mottar mye post. Postbudet har antakelig grepet dobbelt i postveska si, det vil si at han tok tak i to bunker, i stedet for en.

Rakkenes forsikrer at Posten vil følge ekstra nøye med på at Taraldsen ikke får flere feilsendinger i tida fremover.

<B>FEIL MOTTAKER</B>: Ingen av disse brenvene var til Nils-Atle Taraldsen.