Fikk 32 kilo søppelpost på ett år

Den britiske pensjonisten Gerry Ranger bestemte seg for å måle og veie søppelposten han fikk i postkassen sin i løpet av ett år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Resultatet ble en papirbunke som veide 32 kilo og var 94 centimeter høy, melder BBC.

Blant de uadresserte sendingene var 33 tiggerbrev fra ulike organisasjoner, 42 tilbud om kredittkort, 48 kleskataloger eller brosjyrer og 84 ferie- eller bilkataloger. Ranger fikk også tilbud om å delta i lotterier med en samlet premiepott på 3.335.000 pund.

Det tilsvarer 41,5 millioner kroner, men den pensjonerte drosjeeieren svarte verken på dette eller på noen av de andre tilbudene. Ranger og hans kone Veronica irriterer seg først og fremst over ressursmisbruket som søppelposten innebærer.

- Tenk på all energien som går med, alle trærne som må hogges ned for å lage papiret som reklamen trykkes på, sier Ranger ifølge den britiske rikskringkastingens nettsider. Det eneste gode han kan se ved søppelposten er at den skaper arbeidsplasser.

Blant alle søppelposterne som plager dem, er eiendomsmeklerne de verste, tilføyer Gerry og Veronica Ranger. De får til stadighet tilbud om hjelp til å selge huset sitt, selv om de overhodet ikke har ytret noe ønske om å flytte.

(NTB)