- Fikk åtte barn med sin datter

Faren (58) er døpt «Monsteret fra Mariquita» i Colombia.

SLAVEDRIVER: Josef Fritzl ble dømt til livstid for blant annet voldtekt og incest. Nå rystes Colombia av en lignende skandale der en 58 år gammel mann fikk åtte barn med sin datter. Det kreves nå livstid for mannen som er døpt "Monsteret fra Mariquita" i Colombia. Foto:  REUTERS/Helmut Fohringer/REUTERS
SLAVEDRIVER: Josef Fritzl ble dømt til livstid for blant annet voldtekt og incest. Nå rystes Colombia av en lignende skandale der en 58 år gammel mann fikk åtte barn med sin datter. Det kreves nå livstid for mannen som er døpt "Monsteret fra Mariquita" i Colombia. Foto: REUTERS/Helmut Fohringer/REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert


(Dagbladet): Lokale medier har allerede døpt den 58 år gamle mannen «Monsteret fra Mariquita».

Navnet henviser til mannens angivelige handlinger og hvor han er fra. Arcebio Alvarez (58) fra Mariquita i Colombia er fengslet, mistenkt for å ha utnyttet sin nå 35 år gamle datter seksuelt gjennom mange år.

Han skal ha fått åtte barn med henne, melder nyhetsbyrået Reuters.

- Vi var forelsket
58-åringen nekter for incestanklager og voldtekt. Han sier at datteren er adoptert.

- Vi avtalte å ha et romantisk forhold sammen fordi vi er så forelsket, men hun var ikke mitt eget barn, hevdet 58-åringen i retten, ifølge britiske BBC.

Det er foreløpig ikke på det rene om mannen snakker sant, men den angivelige misbrukte datteren forteller at hun alltid har sett på ham som en far. Moren døde da hun var fem år gammel.

- Han snakket aldri om incest eller om hvorfor han gjorde det. Da jeg spurte ham, svarte han bare at det var guds vilje, har kvinnen fortalt.

Krever Fritzl-dom
Kvinnen skal også ha båret ytterligere tre barn, men disse døde. Da faren ble fremstilt for varetektsfengsling i går, måtte soldater passe på at han ikke ble angrepet av rasende folkemengder, melder NTB.

De åtte barna er i alderen 1 til 19, og saken er uhyggelig lik den verdenskjente Josef Fritzl-saken fra Østerrike. Han ble tidligere denne måneden dømt til livstid i fengsel, noe det kreves for 58 år gamle Arcebio Alvarez i Colombia også.

Det skal ha vært en lokal pastor som fikk kvinnen til å gå til politiet med sin historie.

Også Italia er rystet etter at 64 år gamle Michele Mongelli fredag ble arrestert i Torino, siktet for å ha voldtatt og holdt sin egen datter som slave i 25 år. Datteren er nå 34 år.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer