Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fikk åtte barn med stedatteren

Etterpå tvang han henne til å prostituere seg. Nå tiltales tyskeren for flere hundre voldtekter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERLIN (Dagbladet): Tysk politi kom åpenbart allerede sist sommer på sporet etter 48-åringen, som bor med storfamilien sin i en enebolig i småbyen Fluterschen, 40 kilometer sørvest for Bonn. 

Han ble anholdt og varetektsfengslet den 10. august.  Opplysninger om saken har imidlertid ikke sluppet ut til pressen, før saken i dag sprakk i lokalavisa Rhein-Zeitung.

Tusenvis av voldtekter? En talsmann for domstolene i Koblenz bekrefter overfor avisa at 48-åringen fra tirsdag i neste uke står tiltalt for lagmannsretten i byen.  Han må svare for hundrevis — hvis ikke tusenvis — av tilfeller av seksuelt misbruk og voldtekter mot sin egen stedatter. 

Mannen er også tiltalt for å ha voldtatt sin egen datter et ukjent antall ganger.

Hvor kom alle ungene fra? I den lille landsbyen med bare 750 innbyggere hadde ingen stusset over at den ene datteren i huset fikk åtte barn over en periode på 11 år.  Den ene barnet døde etter fødselen. 

Familien skal ha hatt liten kontakt med naboene.

- De gjorde seg ikke bemerket på noen måte, sier borgermesteren. 

- Vi undra oss jo litt over at de fikk så mange barn, sier ei nabokone til Bild.de.

DNA beviser farskap Foreløpig har politiet latt være å opplyse om detaljer i saken.  Det er foreløpig uvisst om 48-åringen hustru fremdeles lever — og hvilken rolle hun eventuelt har spilt.  DNA-test på de syv gjenlevende barna viser at 48-åringen er deres kjødelige opphav.

Også den tiltaltes stesønn var gjennom en årrekke fra 1987 utsatt for seksuelle overgrep. Missbruket av kvinnene skal ha startet samtidig.

- Klienten min håper bare at retten tror på det hun har å fortelle — og at faren hennes får sin rettferdige straff for det han har gjort, sier bistandsadvokat Sandra Buhr til Bild.de.

Stedatteren gjør ikke bruk av sin rett til å nekte å vitne.  Tvert i mot har hun overfor statsadvokaten bebudet at hun kommer til å avsløre alle detaljer omkring marerittet hun har vært gjennom.

Av tiltalen går det fram at 48-åringen gjennom en årrekke tvang datteren og stedatteren til prostitusjon.  Han pleide selv å kjøre dem til og fra møter med kunder. Oppgjøret beholdt han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling