Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fikk åtte centimeter lang kniv i brystet

42-åring siktet i Kristiansand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

INTERAKTIVT KART: Google Maps

(Dagbladet.no): En 38 år gammel mann fra Kristiansand ligger skadet på Sørlandet sykehus etter at han fikk en åtte centimeter lang kniv i brystet i natt, skriver Fevennen.no.

- Mannen fikk hele knivbladet på åtte centimeter inn i brystet. Måten kniven har kommet inn i brystet hans på er ennå uklart, men en 42 år gammel mann har sagt at han holdt i kniven da det skjedde. Han er siktet og sitter nå i arresten i Kristiansand, sier operasjonsleder Arne Arnesen til Dagbladet.no.

Knivdramaet skjedde i en leilighet i Dronningens gate i natt. Politet fikk melding via AMK klokka 01.33 i natt. Ifølge Fevennen.no var det 42-åringen som selv meldte fra om hendelsen.

Var uønsket

I tillegg til fornærmede og siktede var det en 48 år gammel kvinne og en 58 år gammel mann i leiligheten.

- Vi har ikke avhørt de involverte ennå, men det ser ut til at fornærmede var uønsket i leiligheten. Det er uklart om han har trengt seg inn, sier Arnesen.

Alle de involverte er kjenninger av politiet fra før og skal tilhøre byens rusmiljø. Siktede og de to vitnene skal avhøres av politiet i dag. 48 - og 58-åringen ble også plassert i arresten fordi politiet måtte sikre åstedet og fordi de var overstadige berusa, skriver avisa.

Ved bevissthet

38-åringen har ifølge politiet vært ved bevissthet hele tiden. Det er blitt tatt røntgenundersøkelser av mannen i CT-undersøkelse.

- Vi har ikke fullstendig oversikt over skadeomfanget, men jeg regner med at han har vært på operasjonsbordet i løpet av natta, sier Arnesen til Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling