Fikk beklagelse

STAVANGER (Dagbladet): Politiet la seg i går helt flat for familien til Tina Jørgensen og ba om unnskyld for dårlig informasjon til de pårørende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Tinas mor og resten av familien på morssiden er godt fornøyd med møtet vi lørdag hadde med kriminalsjef Bjørn Andersen og resten av etterforskningsledelsen, sier advokat Kjersti Jæger, som representerer Tinas mor, Torunn Austdal.

Beklagelse

Sammen med familien på morssiden møtte advokat Jæger i går politiet.

Familien ble orientert om etterforskning, og fikk samtidig en beklagelse fra politiet.

Fredag fikk moren til den drepte 20-åringen høre på radio at politiet mente det var Tina de hadde funnet i kummen ved Bore kirke på Klepp.

Kort tid etter - på en pressekonferanse - gjentok kriminalsjef Bjørn Andersen den uforbeholdne unnskyldningen til familien.

Ber om tips

- Torunn Austdal ber absolutt alle som kan ha opplysninger om snarest å melde fra til politiet. Informasjon, tips og opplysninger om hva som skjedde da Tina forsvant, ber hun om at politiet får, sier Kjersti Jæger.

- Dersom det har vært uoverensstemmelser, er mitt inntrykk at disse nå er skværet opp. Jeg har det klare inntrykket at det var godt for moren og resten av familien å få møte politiet og bli orientert, sier Jæger.

Tinas samboer Trond Flaa var også til stede på møtet med politiet.