Fikk bil på senga

Det ble ingen frokost på senga for Rickey May i Arkansas.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mandag våknet Rickey May til et brak utenfor sitt hjem, og i neste øyeblikk innså han at en bil hadde krasjet gjennom mursteinsveggen og landet oppå ham i sengen hans, skriver AP.

Var i telefonen

May var våken da han ble truffet av bilen. Han hadde nettopp tatt telefonen i senga bare sekunder før. Da Ford Taurus-modellen fra 1996 skjøt fart over sengen, ble May rullet inn i madrassen som en "burrito" og dermed beskyttet. May\'s hud ble brent av varmen fra eksospotta, men han sa selv at bilens tyngde på brystet hans var det mest skremmende.

- Det første jeg tenkte var at jeg døde. Jeg fortalte Gud at jeg var lei meg for alt, men jeg spurte ham også om hjelp, sa 42-åringen til AP.

Og hjulpet ble han. Til tross for den bisarre ulykken fikk han ingen alvorlige skader, men det var fare for at han måtte amputere ringefingeren på høyrehånda.

Sovnet ved rattet

Devon Chandler (34) og kona hans kjørte gjennom Pine Bluff i Little Rock i Arkansas etter et kasinobesøk. Chandler sovnet ved rattet og bilen kjørte av veien og traff blant annet en telefonstolpe før han kjørte inn i veggen til May.

Chandler ble bøtelagt for å ikke ha hatt kontroll på bilen, å ha kjørt med et førekort som egentlig var inndratt og for å ikke ha forsikring, fortalte politiet til AP.