Fikk bilen full av bæsj – igjen

Noen terroriserer familien Øfeldt med flytende avføring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I fjor påske skrev Dagbladet.no om Elisa Viitamaa (29) fra Kjøllefjord, som opplevde at noen hadde tømt ei bøtte flytende avføring inni bilen hennes, som ble disponert av samboeren Carl Ragnar Øfeldt (36). Nå har det skjedd igjen; denne gangen er det Carl Ragnars far Roger Øfeldt (54) som er offeret, etter et nytt avføringsangrep:

Natt til i går har noen knust ruta på den parkerte Ford Transiten hans og helt ei bøtte flytende avføring inn over passasjersetet foran, skriver Finnmarken i dag.

– Det likner veldig på hvordan bilen min så ut, forskjellen er at det er litt mindre omfang denne gangen, sier Carl Ragnar Øfeldt til Dagbladet.no.

– Ikke tilfeldig

36-åringen tror slett ikke at det er tilfeldig at farens bil ble valgt ut blant flere biler på åstedet.

– Det er neppe tilfeldig at både far og sønn blir rammet, sier Carl Ragnar, som ikke aner hvem som kan stå bak ugjerningen, eller hvilke motiver som skulle ligge bak.

– Jeg kan ikke tenke meg hvem som skulle ha noe imot oss, vi er stille folk, og ingen vet noe om dette, sier Carl Ragnar Øfeldt til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer