SEXBILDET: Mannen tok bilde av et par som hadde samleie på Countryfestivalen på Vinstra og la det ut på Facebook. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
SEXBILDET: Mannen tok bilde av et par som hadde samleie på Countryfestivalen på Vinstra og la det ut på Facebook. Foto: Nina Hansen / DagbladetVis mer

Fikk bot for å legge ut sexbilde på Facebook

Merket bildet med jentas navn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

3.000 kroner i bot ble prisen for å legge ut et bilde på Facebook av et par i fri utfoldelse under sommerens countryfestival på Vinstra.

At utfoldelsen var så til de grader fri at mannen som tok bildet hadde fullt innsyn i teltet til de elskende, betyr ikke at det er greit å dele utsikten med resten av verden, melder GD.

Romsdalingen som tok bildet av noen teltnaboer som hadde sex under countryfestivalen må nå ut med 3.000 kroner i bot etter å ha delt bildet med flere venner, blant annet broren til jenta som er en av de to på bildet. På Facebook ble bildet sågar merket med navnet hennes, og dermed koblet til hennes profil på nettstedet.

Jenta anmeldte fotografen, som nå altså må bla opp for å ha krenket privatlivets fred. Gjør han ikke det, venter en tur i retten.

(NTB)