Fikk bot

Mens Celina Midelfart kunne stå feilparkert rett foran to politifolk, vanket det parkeringsgebyr på den hjemløse, trygdede kvinnen som bruker bilen som sto parkert rett over gata.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • Les også: Ga blaffen i bot til Celina

  Torsdag formiddag kom mangemillionærene Celina Midelfart og Christen Sveaas kjørende til Kunstindustrimuseet for å gå omvisning med dronningen. I hennes splitter nye 1,7-millioners Porsche Cayenne kom de to kjørende mot enveiskjørt gate i St. Olavs gate, og parkerte deretter på fortauet. Unnskyldningen var at de var seint ute og ikke ville ankomme omvisningen etter dronningen.

  To politimenn så det hele, og valgte ikke å gi parkeringsgebyr.

  Men rett over gata sto en eldre Mazda - med parkeringsgebyr på frontruta.

  Urettferdig


  Fotografene på stedet påpekte overfor en polititjenestemann på stedet at det var urettferdig at den bilen fikk bot, mens Celina slapp unna. Det sa politimannen seg enig i.

  Dagbladet kom i går i kontakt med kvinnen som kjørte den bøtelagte bilen. Bilen tilhører hennes far, og selv er hun uføretrygdet og hjemløs. Hun opplever at parkeringsbestemmelsene håndheves strengt.

  - De forfølger folk. De er ekstreme på å gi bøter. Jeg tror jeg må begynne å ta igjen, sier kvinnen til Dagbladet.

  - Ikke tilbakevirkende


  På spørsmål om hva hun synes om at hun fikk P-bot og ikke Celina, sier hun tørt:

  - At dette landet er korrupt er vel ikke noen overraskelse.

  Oslopolitiet opplyste i går at de ikke vil gi Celina noen P-bot med tilbakevirkende kraft etter å ha sett Dagbladets bilder i går.

  Celina Midelfart ville i går ikke kommentere saken.

TO FEILPARKERTE, EN BOT: Celinas Porsche fikk ingen parkeringsbot selv om den sto feilparkert rett foran to politifolk. Det fikk derimot bilen til den hjemløse kvinnen på andre sida av gata.