Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fikk champis på Dasslokket

14. september inngår AUF-er og stortingsrepresentant Anders Hornslien partnerskap. I går kveld ble han ettertrykkelig drukket ut av venner og kjente.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skjedde et steinkast fra Stortinget, på utestedet som på folkemunne bare heter Dasslokket. Da Hornslien ankom i nobel amerikansk limousin, reiste et hundretalls øltørste gjester seg fra plaststolene. Kollektiv avsynging av «Ja, må han leve» rørte ikke Hornslien til tårer, men han fniste godt over vennenes påfunn, der han kom ruslende i Liverpool-drakt.

- Ikke la dere lure nå! Jeg hater Liverpool. Som ekte østkantgutt er jeg forplikta til å like Manchester United. Men siden jeg har på meg ei «harry» fotballdrakt, kan jeg oppføre meg helt «harry» også. Og det passer i dag, sa brudgommen før han drakk noen dråper champagne fra historikeren og forfatteren Nils Johan Ringdals sko, til vill jubel fra «jentene» i drag-gruppa Drillarguri.