Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fikk dårlig narkotika – knivstakk giveren

En mann er i Stavanger tingrett dømt til ett år og åtte måneder i fengsel, blant annet for å ha knivstukket en mann i brystet fordi han ga ham dårlig narkotika.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hendelsen skjedde i april 2017, ifølge Stavanger Aftenblad. Den 41 år gamle mannen fikk narkotika av en annen mann som takk for en utført tjeneste, men ifølge 41-åringen var narkotikaen dårlig.

Det oppsto knuffing mellom de to som endte med at 41-åringen knivstakk fornærmede i brystet med en kjøkkenkniv.

Mannen dømmes også for en rekke andre voldsepisoder, blant annet for å ha knust et glass i hodet på en mann og for å ha stukket denne mannen i ansiktet med et skrujern. 41-åringen har også fremsatt flere trusler mot NAV-ansatte, polititjenestemenn og fengselsbetjenter.

Mannen erkjente seg delvis skyldig i noen av forholdene, blant annet erkjenner han delvis straffskyld for å ha knivstukket mannen som ga ham narkotika.

I tillegg til fengselsstraffen dømmes mannen til å betale 20.000 kroner i oppreisningserstatning til mannen han stakk med skrujern.

NTB

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!