Fikk dødsbudskap med farens håndskrift

- De hviler i fred. De har ikke lidd. Mor til tvillingene har fått nytt brev.

 DØDSBUDSKAP:  Tvillingene Livia og Alessia er etterlyst av Interpol etter å ha blitt bortført av faren fra hjembyen i Sveits. Nå har jentenes mor fått et brev fra far til tvillingene, som indikerer at de er drept med gift.Foto: AFP PHOTO/POLICE CANTONALE VAUDOISE/SCANPIX
DØDSBUDSKAP: Tvillingene Livia og Alessia er etterlyst av Interpol etter å ha blitt bortført av faren fra hjembyen i Sveits. Nå har jentenes mor fått et brev fra far til tvillingene, som indikerer at de er drept med gift.Foto: AFP PHOTO/POLICE CANTONALE VAUDOISE/SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mor til de to savnede tvillingene Alessia og Livia (6) har fått budskapet hun fryktet - at jentene er døde.

I går fikk hun to nye brev i postkassa hjemme i St. Sulpice i Sveits med eksmannens håndskrift.

- De hviler i fred. De har ikke lidd, skriver faren i ett av brevene, ifølge den sveitsiske avisa Blick i dag. 

Ifølge avisa har pc'en til tvillingenes døde far Matthias Schepp avslørt at han har oppsøkt flere nettsider med informasjon om gift og virkninger.

Var separert 44-åringen skulle være «helgepappa» og hentet jentene hjemme hos mor Irina Lucidi fredag 28. januar. Paret var separert, og bodde i samme område utenfor Lausanne.

Søndag 30. januar midt på dagen ble far og tvillingene sett hjemme i St. Sulpice. Alessia og Livia skulle vært levert hjemme hos mor igjen samme kveld, men klokka 18.04 krysset far og jentene grensen mellom Sveits og Frankrike med bil.

Ferje til Korsika Mandag 31. januar sender Schepp et postkort til sin ekskone med beskjed om at han tar med døtrene på tur til den franske middelhavsøya Korsika.

Far kjøpte tre billetter, og han og døtrene ble observert på ferja «Scandola» fra Marseille til Propriano på Korsika samme dag.  Et vitne har fortalt at han hørte to jenter gråte i en nabolugar.

Midt på dagen tirsdag 1. februar tar 44-åringen en annen ferje fra Bastia på Korsika til Toulon på det franske fastlandet. Da kjøper han bare enkeltbillett.

 BA OM VITNER:  Tvillingens mor Irina Lucidi gikk onsdag ut med en bønn på italiensk tv om vitneobservasjoner av de to døtrene. Ved hennes side jentenes onkel med bilde av Allessia og Livia. FOTO: AFP/RAI3/SCANPIX.
BA OM VITNER: Tvillingens mor Irina Lucidi gikk onsdag ut med en bønn på italiensk tv om vitneobservasjoner av de to døtrene. Ved hennes side jentenes onkel med bilde av Allessia og Livia. FOTO: AFP/RAI3/SCANPIX. Vis mer

Onsdag 2. februar er 44-åringens Audi A6 registert av et overvåkningskamera i det den passerer grensen til Italia i byen Ventimiglia. Bildene viser tydelig registeringsnummeret, men gir ikke noe klart svar på hvem eller hvor mange som er i bilen. Bilen ble seinere sett i Napoli sør i Italia.

Torsdag 3. februar tar Matthias Schepp sitt eget liv.

Han kaster seg foran toget i den sør-italienske byen Cerignola i Puglia-provinsen.

Jentenes mor Irina Lucide gikk onsdag ut med en apell på italiensk tv med bønn om sikre og usikre tips om jentene.

 DØDSBUDSKAP:  7. februar - fire dager etter at han kastet seg foran toget og ble drept - gikk italiensk politi ut med dette bilde av far til tvillingene Alessia og Livia, Matthias Schepp. FOTO: AP/ITALIENSK POLITI/SCANPIX.
DØDSBUDSKAP: 7. februar - fire dager etter at han kastet seg foran toget og ble drept - gikk italiensk politi ut med dette bilde av far til tvillingene Alessia og Livia, Matthias Schepp. FOTO: AP/ITALIENSK POLITI/SCANPIX. Vis mer