Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Fikk dop injisert i kroppen etter sin død

Moren til tenåringen som ble funnet drept i Goa tror politiet står bak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den britiske tenåringen Scarlett Keeling som ble funnet død på en strand i Goa 18. februar, fikk narkotika injisert i kroppen etter sin død. Det sier familiens advokat Vikram Varma til Sky News.

15-åringens mor Fiona MacKeown, tror dette ble gjort av politiet i et forsøk på å dekke over drapet på datteren.

- Jeg vil ha politiet stilt til ansvar. De har jukset med bevisene, det er nå slått fast. Jeg har visst det hele tiden, sier hun til Sky News.

Ble drept 

Patologen som har hovedansvaret under etterforskningen av dødsfallet bekrefter at Scarlett må ha blitt holdt under vann med tvang i opp til 10 minutter.

Obduksjonen viser at hun ikke hadde nok narkotika i kroppen til at dette kan ha vært dødsårsaken. Ifølge familieadvokaten slår den også fast at flere forskjellige narkotiske stoffer ble injisert inn i henne da hun var død.

Sa hun var druknet

Politiet sa først at 15-åringen druknet i sjøen, mens hun var høy på stoff. Moren nektet imidlertid å slå seg til ro med denne forklaringen, og hevdet datteren var utsatt for noe kriminelt. Hun fikk kjempet gjennom en ny obduksjon. Da ble det klart at 15-åringen var voldtatt og drept.

DREPT:  Scarlett Keeling (15) skal ha fått narkotika injisert i kroppen etter at hun ble drept, sier familiens advokat. Foto: Privat
DREPT: Scarlett Keeling (15) skal ha fått narkotika injisert i kroppen etter at hun ble drept, sier familiens advokat. Foto: Privat Vis mer

Tre personer er arrestert i forbindelse med dødsfallet.

Turistsjefen i området mener det lokale politiet forsøkte å dekke over drapet i frykt for å skremme turister fra det populære reisemålet.

image: - Fikk dop injisert i kroppen etter sin død
MOR: Fiona MacKeown tror politiet har injisert narkotika i datteren for å dekke over drapet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media