Fikk e-post fra bin Laden

En arabisk avis melder at mottok en fordømmende e-post fra ettersøkte Osama bin Laden i dag. bin Laden liker ikke den saudiarabiske fredsplanen for Midtøsten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En arabisk avis meldte onsdag at de har mottatt et e-brev fra Osama bin Laden. I e-brevet retter han angrep mot den saudiarabiske fredsplanen og oppfordrer muslimer til opprør.

Abdel-Bari Atwan, redaktør for den London-baserte avisen al-Quds al-Arabi, som møtte bin Laden i 1996, sier til Reuters at han mener e-brevet er ekte.

Atwan sier at formen på e-brevet og språket er likt andre meldinger avisen hans tidligere har mottatt fra bin Laden og hans al-Qaida-gruppe.

Men e-brevet gir ingen informasjon om hvor bin Laden befinner seg. E-brevet åpner med ordene: «Melding fra Sheikh Osama bin Laden om initiativet fra prins Abdullah». Ifølge meldingen er den saudiarabiske fredsplanen «en zionistisk-amerikansk plan i saudiarabiske klær».

En av halvbrødrene til Osama bin Laden meldte i forrige uke at hans halvbror er i live og at bin Laden hadde hatt kontakt med sin mor for fire uker siden.

Ifølge amerikanske myndigheter har de funnet flere websider og oppdaget kommunikasjon via internett som tyder på at al-Qaida er i ferd med å bygge seg opp igjen.

(NTB/REUTERS)

<B>SENDTE E-POST: Den arabiske avisa mener e-posten de fikk kom fra Osama bin Laden.