Fikk el-sjokk:Saksøker baren

I fylla klatret mannen opp på en transformator og fikk 13.000 volt gjennom kroppen. Nå har han saksøkt seks barer og butikker som skal ha solgt ham alkohol.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Florida-mannen Ed O'Rourke skal ha blitt kastet over 100 meter bort fra transformatoren, og fått brannskader på over 60 prosent av kroppen. Han må leve med uførlighet i høyrearmen og store arr. Nå ber han om et uspesifisert beløp i kompensasjon for følelsesmessige og andre skader, melder Reuters.

O'Rourke mener alle andre enn ham sjøl har skylda for ulykken som skjedde en sein mainatt i 1996. Også Tampa Electric Co. er saksøkt, siden de ikke hadde gjort nok for å hindre at han kom seg inn på et område som både var hadde gjerde, port og lås.

Kastet ut

I søksmålet skriver O'Rourke at han er 'ute av stand til å kontrollere lysten på alkohol'. Barene og butikkene blir beskylt for å ha fortsatt å selge ham alkohol på tross av at han var kraftig påvirket.

Bruce Martin, eieren The Waterhole Sports Bar, benekter at O'Rourke skal ha fått servering den aktuelle kvelden.

- Vi ville ikke servere ham fordi vi hadde kastet ham ut tidligere for å skrive på toalettveggene, sier Martin til Tampa Tribune.

- Søksmålet er latterlig, sier han.