Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fikk finnerlønn

Med logrende hale mottok valpen Fant i går finnerlønn etter å ha funnet to ranere på Vækerø i Oslo: Ett års forbruk av hundemat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To ranere hadde gjemt seg i en busk da Stian (13), Fredrik (13) og Fant kom gående forbi lørdag kveld. Fant oppdaget de to og begynte å knurre mot busken. Dermed ble de avslørt og kort tid etter pågrepet.

Med seg i busken hadde de to mennene også plastposen med pengene fra ranet av Rimi-butikken på Vækerø i Oslo. Med god hjelp fra Fant kom utbyttet fra ranet dermed til rette.

I går stilte kjededirektør i Rimi, Espen Braaten, opp for å takke for hjelpen ved å gi terriervalpen ett års forbruk av hundemat.

- Vanligvis er ran en tragisk sak for oss, men denne gangen endte det godt. Det skulle bare mangle at ikke Fant skulle få en påskjønning for innsatsen, sier Braaten til Dagbladet.

Også Stian og Fredrik ble i går belønnet med et gavekort på 1000 kroner hver, til godteri.

- Kanskje ikke nok til et helt år, men det skulle vel holde til godteri en stund framover, sier Fredrik.

LØNN FOR STREVET: Stian, Fredrik og terrier-valpen Fant fikk i går belønning av Rimis kjededirektør, Espen Braaten, etter å ha avslørt to ranere i Oslo.Foto: OLA SÆTHER

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!