Fikk fire års fengsel for å ha laget sextape med tenåringssønnen

Mor (32) benekter incest og skylder på «genetisk tiltrekning».

INCEST: Mistie Rebecca Atkinson fra Napa, en time nord for San Francisco i USA, benekter å ha begått incest med sin tenåringssønn etter at politiet fant en video som viser henne mens hun utfører oralsex på sin tenåringssønn. Foto: Google Maps/Napa County Jail
INCEST: Mistie Rebecca Atkinson fra Napa, en time nord for San Francisco i USA, benekter å ha begått incest med sin tenåringssønn etter at politiet fant en video som viser henne mens hun utfører oralsex på sin tenåringssønn. Foto: Google Maps/Napa County Jail Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mistie Rebecca Atkinson (32) har blitt dømt til fengsel i fire år og åtte måneder i Napa County Superior Court.

Grunnen til dette er at hun den 2. mars ble funnet sammen med sin 16 år gamle sønn av politiet på et hotellrom i byen Ukiah i den amerikanske delstaten California.

Inntil sent i fjor hadde ikke Atkinson sett gutten, som er hennes biologiske sønn, på 15 år.

På 16-åringens telefon fant politiet en video av Atkinson som utførte oralsex på gutten.

I tillegg fant de nakenbilder hun hadde sent ham.

Atkinson erklærte seg i mai skyldig i incest, oralsex, utuktig kontakt med en mindreårig og å ha gitt utuktig materiale til en mindreårig.

Genetisk tiltrekning Med god oppførsel kan Atkinson være ute av fengsel etter to år og fire måneder, skriver Daily Mail.

I et brev til retten mener Atkinson selv at hennes forbrytelser ikke kvalifiserer til incest, fordi hun var påvirket av det hun kaller «genetisk tiltrekning».

- Jeg føler ikke at jeg burde tiltalt for incest fordi det er noe som kalles genetisk attraksjon. Det er et veldig kraftig fenomen som inntreffer hos femti prosent av dem som blir gjenforent med en slektning de ikke har sett på lang tid, skrev hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer