Fikk fire års fengsel for å ha laget sextape med tenåringssønnen

Mor (32) benekter incest og skylder på «genetisk tiltrekning».

INCEST: Mistie Rebecca Atkinson fra Napa, en time nord for San Francisco i USA, benekter å ha begått incest med sin tenåringssønn etter at politiet fant en video som viser henne mens hun utfører oralsex på sin tenåringssønn. Foto: Google Maps/Napa County Jail
INCEST: Mistie Rebecca Atkinson fra Napa, en time nord for San Francisco i USA, benekter å ha begått incest med sin tenåringssønn etter at politiet fant en video som viser henne mens hun utfører oralsex på sin tenåringssønn. Foto: Google Maps/Napa County JailVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mistie Rebecca Atkinson (32) har blitt dømt til fengsel i fire år og åtte måneder i Napa County Superior Court.

Grunnen til dette er at hun den 2. mars ble funnet sammen med sin 16 år gamle sønn av politiet på et hotellrom i byen Ukiah i den amerikanske delstaten California.

Inntil sent i fjor hadde ikke Atkinson sett gutten, som er hennes biologiske sønn, på 15 år.

På 16-åringens telefon fant politiet en video av Atkinson som utførte oralsex på gutten.

I tillegg fant de nakenbilder hun hadde sent ham.

Atkinson erklærte seg i mai skyldig i incest, oralsex, utuktig kontakt med en mindreårig og å ha gitt utuktig materiale til en mindreårig.

Genetisk tiltrekning Med god oppførsel kan Atkinson være ute av fengsel etter to år og fire måneder, skriver Daily Mail.

I et brev til retten mener Atkinson selv at hennes forbrytelser ikke kvalifiserer til incest, fordi hun var påvirket av det hun kaller «genetisk tiltrekning».

- Jeg føler ikke at jeg burde tiltalt for incest fordi det er noe som kalles genetisk attraksjon. Det er et veldig kraftig fenomen som inntreffer hos femti prosent av dem som blir gjenforent med en slektning de ikke har sett på lang tid, skrev hun.

Brukte Facebook Atkinson sporet opp sønnen via Facebook, og begynte å sende ham upassende meldinger.

På denne tiden bodde gutten hos sin far, som hadde foreldreretten.

16-åringen var klar over at Atkinson var hans biologiske mor.

Forholdet mellom Atkinson og 16-åringen kom i politiets søkelys da guttens slektninger rapporterte inn den upassende meldingsvekslingen på Facebook.

De to skal også ha lagt planer om å stikke av sammen.