- Fikk fire timer på å velge kone

Han ønsket seg en kone. Så kom tilbudet fra ekteskapsbyrået. Hun var 21 år og fra Filippinene. Han måtte bestemme seg på fire timer. Ville han ikke ha henne, ville en annen norsk mann få tilbudet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Mot å betale flybilletten og 600 kroner kunne jeg få henne hjem med tre måneders bytterett, sier 34-åringen.

«Frank» er en stødig kar fra landsbygda et sted på Østlandet. Han har et stort hus, er selvstendig næringsdrivende og har et barn fra tidligere forhold. Han har gitt opp norske jenter.

Like før jul tok han derfor kontakt med AWC Norge, et byrå som driver kontaktformidling i stor stil over hele verden. Han ønsker seg en asiatisk kvinne. 34-åringen kastet seg inn i et kjøttmarked. Tusenvis av kvinner fra spesielt Asia og Russland står i kø for en norsk ektemann.

- Fin væremåte

- Jeg liker asiatiske kvinner, og jeg har truffet ti- tolv stykker i Oslo i høst. De har en behagelig mentalitet og væremåte. For å være helt ærlig så har jeg sansen for at de ikke er så karrierebevisste, men mer opptatt av å pleie hus og hjem, sier 34-åringen.

- I den bygda jeg bor har jeg større sjanse for å vinne i Lotto enn å treffe en dame. Reiser jeg ut på byen, er jeg sjelden edru. Treffer du først ei jente, er det sjelden hun har mindre enn to barn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer