Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fikk flaskepostsvar fra Panama etter 22 år

- Forstår ikke hvordan det kunne skje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det tok 22 år. Men til slutt kom de tre barnas flaskepost fra Bohuskysten fram - til Panama.

- Jeg forstår ikke hvordan det har kunnet skje, men på et eller annet vis har flasken tatt seg hele veien fram til Panama, sier Erik Runestam til Göteborgs-Posten.

Sommeren 1992 moret Erik, hans søster Linda og kompisen Christoffer Högström seg med å tegne et sjørøverkart som de sendte av gårde i en flaske.

I november kom svaret med vanlig post - i form av en hilsen fra flaskepostmottaker Leonard Pearson, sammen med det opprinnelige brevet. Pearson forteller at han fant flasken på en strand på Panamas atlanterhavskyst, i Boca del Toro nær grensen til Costa Rica, og at han oversatte brevet ved hjelp av Google translate.

- Vi skal forsøke å spore opp finneren, men vi har ingen andre ledetråder enn navnet hans. Det står ingen avsenderadresse på brevet, sier Erik Runestam.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling