Fikk flaxlodd til «konfen», skrapte fram en million

Avslørte nyheten i talen.

GRISEFLAKS PÅ KONFIRMASJONEN: Konfirmanten skrapte fram milliongevinsten på flaxloddet han fikk i konfirmasjonsgave. Om gutten fra Nord-Troms ble den på skolen som fikk mest penger til konfirmasjonen i år vites ikke, men usannsynlig er det ikke. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
GRISEFLAKS PÅ KONFIRMASJONEN: Konfirmanten skrapte fram milliongevinsten på flaxloddet han fikk i konfirmasjonsgave. Om gutten fra Nord-Troms ble den på skolen som fikk mest penger til konfirmasjonen i år vites ikke, men usannsynlig er det ikke. Foto: Frank Karlsen / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En konfirmant i Nord-Troms fikk tidenes gave i forbindelse med feiringen av overgangsritualet fra barn til voksen.

Avisa Framtid i Nord skriver i dag at flaxloddet han fikk i gave fra dattera til farens kjæreste skjulte en gevinst på en million kroner.

- Nei, det ble ikke mye søvn natt til i dag, sier gutten til Framtid i Nord.

Familien ønsker å være anonym. Moren sier til avisa at sønnen avslørte nyheten under konfirmasjonstalen sin.

- Han liksom bare nevnte hendelsen sist i talen. «Ja, forresten. Det skjedde noe morsomt i dag. Jeg fikk et flaxlodd i gave. Og jeg vant 1 million», sier mora til Framtid i Nord.

Gutten sier til avisa at han valgte å gi halve premien til giveren av gaven.