Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fikk fotballbane inntil huset - saksøker idrettslag

Huseierne er lei støy og baller i husveggen.

GRESSBANE VED HUSET: Et samboerpar saksøker Tromsø kommune og Reinen idrettslag for at det ble bygget en fotballbane altfor nærme huset dere. Fotballbanen sto ferdig i 2013. Illustrasjonsfoto: Carina Johansen / NTB Scanpix
GRESSBANE VED HUSET: Et samboerpar saksøker Tromsø kommune og Reinen idrettslag for at det ble bygget en fotballbane altfor nærme huset dere. Fotballbanen sto ferdig i 2013. Illustrasjonsfoto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et samboerpar har saksøkt Reinen idrettslag og Tromsø kommune da de mener støyen fra fotballbanen som ligger rett ved huset, ikke er til å holde ut, skriver iTromsø.

Paret mener banen ikke er etablert i henhold til det den ble omsøkt som, og mener banen skulle ha ligget flere meter unna huset deres enn det gjør i dag.

- De opplever mye støy som varer til seint på kvelden, det spretter stadig baller på husveggen og på vinduene og det er store lyskastere som lyser opp hus og eiendom til langt på kveld, sier forsvarer Lars-Petter Liland til avisa, som representerer paret. Ifølge Liland er det ti meter fra husveggen til dødball-linja.

Paret søker blant annet om erstatning for det verditapet de mener kunstgressbanen har påført huset deres.

Motparten, Tromsø kommune og Reinen idrettslag, har langt ned påstand om frifinnelse. De mener det ikke er grunnlag for erstatning, blant annet fordi bruken av kunstgressbanen er lovlig og at huseierne var klar over at det skulle bygges en fotballbane der.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media