USA:

Fikk gigasum etter bilsex

Saksøkte eksens forsikringsselskap etter at hun oppdaget kjønnssykdom.

TILBAKEBETALING: Bedriften Geico måtte punge ut flere millioner dollar. ILLUSTRASJONSFOTO: Shutterstock/NTB
TILBAKEBETALING: Bedriften Geico måtte punge ut flere millioner dollar. ILLUSTRASJONSFOTO: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En kvinne fra staten Missouri i USA hevdet at hun fikk en kjønnssykdom da hun hadde sex med sin tidligere kjæreste i bilen hans.

Det endte med at hun saksøkte ekskjæresten for å ha påført henne kjønnsykdommen.

Mannen hadde forsikret kjøretøyet sitt, noe som førte til at bilforsikringsselskapet måtte dekke den tilkjente erstatningen.

Det resulterte i en utbetaling på 5,2 millioner dollar, som tilsvarer 49,5 millioner kroner, skriver lokalavisa The Kansas City Star.

Insurance Journal skrev i oktober 2021 at den aktuelle hyrdestunden skal ha funnet sted i mannens Hyundai så langt tilbake som i 2017, og kvinnen testet altså positivt for anogenitalt HPV-virus året etter.

Fikk HPV

En lagmannsrett i Missouri bekreftet tirsdag denne uka at firmaet GEICO (General Insurance Company) måtte ut med flere millioner dollar.

I februar 2021 informerte kvinnen - identifisert i rettspapirene som M.O. - forsikringsselskapet om sin intensjon - at hun ville søke erstatning etter at hun angivelig pådro seg Humant papillomavirus (HPV) i bilen til eksen.

Det finnes flere grupper av HPV, ifølge Lommelegen. Noen HPV-typer kan gi vorter på hender og føtter. Noen HPV-typer kan gi kjønnsvorter, og noen HPV-typer kan gi celleforandringer og kreft.

Den mest kjente typen kreft som er forårsaket av HPV er livmorhalskreft, men HPV er også årsak til kreft i penis, anus, munnhule og svelg.

«ÅPNER SEG»: Reaksjonene har vært utelukkende positive etter at Johannes Uthaug fortalte om kjønnssykdommen på TikTok. Video: Snusleppa(Tiktok) / Rød Løper. Reporter: Celina Morken Vis mer

Sa ingenting

Kvinnen hevdet at det var mannen ga henne kjønnssykdommen, og hun mente han visste om tilstanden og risikoen for ubeskyttet sex.

Et panel på tre dommere skal ha kommet fram til at det tidligere parets bilsex var en direkte årsak til HPV-infeksjonen.

Kvinnen ble tilkjent 5,2 millioner dollar fra GEICO etter at mannen ble funnet ansvarlig for å ikke fortelle om infeksjonen sin.

Forsikringsselskapet forsøkte å anke dommernes bestemmelse, men fikk raskt avslag og må betale kvinnen det høye millionbeløpet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer