Fikk hatbrev hjemme: - Jeg er ikke immun

Abid Raja (V) forteller at han i dag tidlig oppdaget et hatbrev i posten sendt til hans private bolig.

BREV: Dette brevet fant Abid Raja (V) i posten i dag tidlig. Det har stormet rundt politikeren denne uka. Foto: Abid Raja
BREV: Dette brevet fant Abid Raja (V) i posten i dag tidlig. Det har stormet rundt politikeren denne uka. Foto: Abid Raja Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Dra deg hjem din svarte pakkis jævel. Du har ingen ting her og gjøre».

Dette brevet startet Venstre-politiker Abid Raja lørdagsmorgenen med da han gikk for å hente posten.

- Både svart, pakkis og jævel. Fått skikkelig kinderegg tilsendt i brevform, og det håndskrevet gitt. Sjeldenhet i våre dager, skriver Raja på Twitter og legger ved bildet av brevet.

- Ikke immun

Overfor Dagbladet forteller den profilerte Venstre-politikeren at han har blitt vant med å bli tilsendt slik på de forskjellige arbeidsplassene han har hatt.

- Jeg er ikke immun, men vant til det. Jeg har vent meg til at det vil komme og at det kommer. Men heldigvis er boligen i nordmenn flest sine øyne litt hellig. Det hører ikke offentligheten til.

Men nå har han altså fått et hatbrev i posten hjemme. Det er ytterst sjeldent, men liknende har hendt tidligere, forteller Raja.

- Det er en stund siden sist, heldigvis. Man dette går over en grense på hva privatpersonen og familiemannen Abid skal tåle og finne seg i på privaten, sier politikeren.

- Hvis jeg skulle gått videre med alle tekstmeldingene, brevene og e-postene, så hadde jeg ikke hatt noe annet å bedrive tiden min på, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer