Fikk hatten i fanget

Torkjell Lunde Børsheim (18) sparket hatten rett i fanget til Mette-Marit da han torsdag hadde oppvisning i hallingkast for kronprinsparet i Ulvik i Hardanger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den spreke danseren høstet en enorm jubel fra bygdafolket da hatten traff sitt mål under folkedansoppvisningen ved Olav H. Hauge-bautaen i sentrum av Ulvik. Alt tyder nemlig på at unggutten hadde siktet godt, og at det hele ikke var noen tilfeldighet.

- Mette-Marit ble nok litt overrasket, men hun tok det greit, sier Torkjell Lunde Børsheim, som sammen med andre medlemmer i Ulvik folklore også framførte springar.

Kronprinsparet var grundig imponert over Torkjells danseferdigheter.

- Meget imponerende, sa Mette-Marit til NTB.

- Han var veldig flink, supplerte Haakon.

Menneskene

Besøket i Ulvik avsluttet kronprinsparets tre dager lange reise i Voss, Hardanger og Sunnhordland.

- Det som har gjort sterkeste inntrykk på oss på denne reisen er at det var så mange mennesker som møtte opp og møtet med dem. Det var en fin stemning på hele turen og det varmer alltid. Det vakre været satte også en fin ramme rundt turen. Vi har hatt noen fantastiske dager, og har lært mye om den delen av Hordaland fylke vi har besøkt. Vi har begge to veldig lyst til å komme tilbake sa kronprins Haakon til NTB ved slutten av reisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer