Fikk huden full i skiløypa

Det rant over for flere turgåere i skisporet på Rauland mandag. - Vi er glad i kundene våre, men det kan bli litt opphetet, sier driftslederen.

AMPER PÅSKESTEMNING: Løypemannskapet skal ha blitt truet med anmeldelse i skisporet mandag formiddag. Foto: Rauland skisenter
AMPER PÅSKESTEMNING: Løypemannskapet skal ha blitt truet med anmeldelse i skisporet mandag formiddag. Foto: Rauland skisenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etikette i skisporet er noe som engasjerer mange. Det fikk løypemannskapet i vinterparadiset Rauland kjenne på mandag.

- Det er dessverre sånn at vi får litt kjeft. De var litt lei seg de som var ute - de ble blant annet truet med anmeldelse, sier driftsleder ved Rauland Skisenter, Stein Birger Johnsen, til Dagbladet.

På Facebook-gruppa «Rauland Løypeinfo» beklaget løypemannskapet i et innlegg mandag formiddag, at løypemaskinen hadde vært ute av stand.

De hadde forsøkt å fikse den i mange timer, og måtte kjøre fram og tilbake med utstyr på snøscooter. Det falt ikke i god jord hos alle.

«To stykker har hatt en oppførsel som jeg vil karakterisere som urovekkende», står det i innlegget.

Det var Telemarksavisa som omtalte saken først.

Amper stemning

I innlegget på Facebook skriver løypemannskapet at 5-6 personer bør gå kraftig i seg selv.

«Ingen av oss gjør det for moro skyld, og jeg har tatt imot urovekkende mye kjeft fra skiløpere».

Mannskapet hadde ikke klart å reparere maskinen, og måtte frakte den tilbake uten å få fikset løypene. De mange tilbakemeldingene i sporet denne mandagen, festet seg hos løypemannskapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer