Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fikk ikke en skramme

Shajan (18 md.) er en aktiv liten gutt. Onsdag krabbet han ut av vinduet i annen etasje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Utrolig nok kom den lille krabaten fra fallet uten en skramme.

- Gutten vår hadde englevakt. Dette kunne ha gått fryktelig galt, sier foreldrene Shazia og Qaiser Mir.

De er overlykkelige for at Shajan er i live. Tøffingen er allerede tilbake i toppform, mindre enn ett døgn etter at han krabbet ut av kjøkkenvinduet i leiligheten på Rasta i Lørenskog.

Ut av vinduet

Shajan er den mellomste av tre brødre. Onsdag ettermiddag lekte han på kjøkkenet mens mor var ute for å stelle den yngste av brødrene, som hadde kolikk.

- Den eldste broren på tre år kom inn til meg og sa: «Mamma, babyen er ute.» Jeg gikk med en gang til utgangsdøra, men den var låst. «Nei, ute der,» sa han og pekte ut av vinduet. Da forsto jeg hva som hadde skjedd, forteller mamma Shazia.

Ettåringen hadde falt fem meter rett i bakken.

Hun så Shajan ligge på bakken, og løp ut - men besvimte av sjokket i trappa. Naboer kom til og fikk alarmert ambulanse. Gutten ble kjørt til Universitetssykehuset i Akershus, men legene kunne ikke finne noe galt med ettåringen. Familien måtte bli et døgn på sykehuset til observasjon, men Shajan har verken tegn til ytre eller indre skader.

Barnesikring

- Han er en altfor aktiv gutt, og hadde maksimal flaks. Shajan er høyt og lavt hele tida, forteller Shazia.

Foreldrene tror gutten har krabbet opp på et lite bord og videre over en tørketrommel, før han kom opp på kjøkkenbenken. Her har Shajan klart å skyve opp kjøkkenvinduet, som sto litt på gløtt.

- Nå har vi sørget for å få oss barnesikring på alle vinduene. Det er allerede installert, smiler mamma Shazia.

LYKKELIGE: Familien Mir er overlykkelige for at Shajan (midten) kom uskadd fra fallet på fem meter. - Det er et mirakel, sier mor Shazia og far Qaiser, med lillebror Shezad på armen.
FALT I GOD JORD: Den tøffe ettåringen Shajan Mir krabbet ut av kjøkkenvinduet. Han falt fem meter rett og landet på gress-plenen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media