Fikk ikke sove - vant 92,4 millioner kroner

Studenten fra Hordaland ble fristet av en «hissig gevinst» midt på natta.

VANT STORGEVINSTEN:  Studenten fra Hordaland har blitt mangemillionær etter at han tilfeldigvis ble med i ett nettspill natt til i dag. Illustrasjon: Bettson.com
VANT STORGEVINSTEN: Studenten fra Hordaland har blitt mangemillionær etter at han tilfeldigvis ble med i ett nettspill natt til i dag. Illustrasjon: Bettson.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En student i 20-årene vant 92,4 millioner i nettspill natt i dag. Den heldige vinneren, som er fra Hordaland, ønsker å være anonym. Han surfet på Internett fordi han ikke fikk sove.

- Jeg tok med laptoppen i senga fordi jeg ikke var særlig trøtt, skriver han til Dagbladet. 

Siden det er Premier League-kamper søndag, gikk studenten inn på noen nettsider for å sjekke oddsen.

- Inne på nettsidene fikk jeg se at «Betsson» hadde en kampanje gående. Gevinsten var hissig, og det var gratis å bli med. Det skadet ikke å prøve.

Gratis spill Studenten gikk inn på nettsidene til det skandinaviske spillselskapet, Betsson.com, 01.12 på natta. Der fikk han ti gratis runder på spillet «Mega Fortune». På disse rundene vant han 46 kroner. Deretter satset han fire av disse, og økte gevinsten til 69 kroner.

Etter elleve runder hadde han mangedoblet beløpet og blitt historisk. 92,4 millioner kroner er den største enkeltgevinsten i norsk historie.

- Resultatet sier vel sitt, sier han.

- Hva tenker du om at du vant så mye penger uten å satse noen egne?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer