Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fikk kjøpt billetter til kansellerte avganger

Fullt kaos i SAS Braathens.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det råder fullt kaos i SAS Braathens etter at de kabinansatte i Norsk Kabinforening 05.45 i dag morges gikk ut i streik. De aller fleste innlandsavgangene med selskapet er kansellert, og streiken rammer dermed titusener av passasjerer.

På tross av at avgangene er kansellert, var det i halv elleve-tida null problem for Dagbladet.no å få kjøpt tur-retur-billetter til Trondheim og Alta med avgang i dag og retur i morgen. Bestillingen ble ikke på noe stadium stoppet; det eneste som gjensto før vi faktisk hadde kjøpt en billett til en reise som ikke fins, var å trykke på «Bekreft/betal»-knappen på SAS Braathens\' bestillingssider.

- Vi stopper muligheten til å bestille alle innlandsbilletter nå, sier informasjonssjef Siv Meisingseth i SAS Braathens da Dagbladet.no opplyser om at det fortsatt er mulig å bestille til de ikke-eksisterende avgangene i halv elleve-tida.

- Hva skjer med dem som eventuelt har kjøpt billetter til de ikke-eksisterende avgangene?

- Alt vil bli refundert, kundene skal ikke lide noen last, sier Meisingseth til Dagbladet.no.

BESTILTE BILLETTER SOM IKKE FINS: Dagbladet.no hadde ingen problemer med å bestille billetter til innlandsavganger som er kansellert. Faksimile: Fra SAS Braathens\' bestillingssider
BESTILTE BILLETTER SOM IKKE FINS: Dagbladet.no hadde ingen problemer med å bestille billetter til innlandsavganger som er kansellert. Faksimile: Fra SAS Braathens\' bestillingssider Vis mer
KAOS: Køene av frustrerte flypassasjerer hoper seg opp på Gardermoen.
LOVER REFUSJON: - Kundene skal ikke lide noen last, sier informasjonssjef Siv Meisingseth i SAS Braathens.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media