Fikk klær av Lennons enke

John Lennons enke Yoko Ono har sendt en eske med barneklær til Liam Gallaghers nyfødte sønn. Liam ringte for å takke, og nå skal de møtes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

John Lennons enke Yoko Ono har sendt en eske med barneklær til Liam Gallaghers nyfødte sønn. Liam ringte for å takke, og nå skal de møtes.

Esken ble sendt som takk for at Liam og kona Patsy Kensit døpte sønnen Lennon. I et intervju med magasinet Uncut sier Oasis-stjernen Gallagher at han ble stum da gaven ankom. Og det skjer ikke ofte ...

Han vurderte å skrive et takkebrev, men syntes det var for dumt å skrive 'Dear Yoko'. I stedet ringte han Yoko Ono. Hun invitert ham og den nyfødte sønnen på te.

- Dødsgrei

- Jeg er ikke av dem som sier 'Å, det var hu' som splitta Beatles. De splitta seg sjøl, hvis du skjønner hva jeg mener. Hu' virka dødsgrei over telefon, sier Gallagher.

En uke etter at sønnen ble født ankom det et postkort fra Yoko Ono. Det hadde påskriften 'To Lennon, welcome to the world, love, love, love Yoko '99'.

Stor i Japan

- Det var som et lite postkort med bilder. John Lennon pleide å lage tegninger av henne, Sean og ham selv, og så står det 'Fra Lennon-familien,' sier Gallagher.

Senere fikk han en stor eske med barneklær fra Japan.

Liam Gallagher er for tiden i Japan, der Oasis gjennomfører den første delen av en pågående verdensturne. Han kan dermed få anledning til å stikke innom Yoko for en kopp te.

FORELDRE: Liam og Patsy har døpt sønnen sin Lennon. Det setter John Lennons enke Yoko tydeligvis pris på.