Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fikk mark av fisken

Familien Øiestad Myrseth fikk seg en overraskelse da de fant levende mark i steinbitfileten de skulle ha til middag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-  Vi hadde bestemt oss for å ha en skikkelig fiskemiddag før vi reiste på påskeferie. Jeg dro på Smartclub på Alnabru for å kjøpe fisk, for jeg synes de har så fine ferskvarer. Da jeg kom hjem og åpnet pakken, så jeg at det kravlet rundt nedi der. Det kom en lang tynn orm ut av fisken, forteller Janne Øiestad.

-  Jeg skjønner jo at det sikkert ikke er farlig, men det er jo utrolig ekkelt, legger hun til. Hun prøvde å kontakte Smartclub for å gi beskjed, men fikk ikke tak i noen på deres kundeservice.

Administrerende direktør i SmartClub, Stein Erik Bjølsen, beklager hendelsen og ber Øiestad kontakte Smartclub for å få igjen pengene for fisken.

-  Dette er ikke noe kjekt. Vi skal gå gjennom hele partiet med en gang, sier Bjølsen.

Han sier mark er noe som kan forekomme i all hvit fisk.

-  Vi har fagfolk som går igjennom og kontrollerer all ferskvaren vår, så dette skulle egentlig ikke skje, sier Bjølseth.

Han sier Smartclubs kundeservice skal være åpen like lenge som butikken.

-  I disse tider kan det imidlertid være lange køer, sier Bjølsen.

EKKELT: -  Æsj så ekkelt, sier Tuva Øiestad (9) sammen med brødrene Edvard Myrseth (9) og August Myrseth (14). Foto: FRANK KARLSEN
EKKELT: - Æsj så ekkelt, sier Tuva Øiestad (9) sammen med brødrene Edvard Myrseth (9) og August Myrseth (14). Foto: FRANK KARLSEN Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling