Fikk med seg småpenger fra pengetransport

Sjåføren av pengetransporten ble tapet fast på hender og føtter, før ranerne stakk av med vekslepengene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ble varslet om ranet av pengetransporten klokka 7.15 i dag tidlig. - Det var en mynttransport fra Norges Bank til en privatkunde. Det er snakk om en liten sum penger, sier Heine Wang i Vakt Service AS til Dagbladet.no.

Sjåføren var alene på bilen da ranerne slo til. Det er foreløpig ikke klart hvordan ranerne klarte å overmanne sjåføren, de skal ikke ha vært bevæpnet.

- Vi har ingen meldinger om at de var bevæpnet. Ranerne fikk med seg skillemynt, og tapet sjåføren på hender og føtter, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Bare en mann kjørte pengetransporten fra Vakt Service AS. Han ble funnet bakbundet ved siden av bilen i Bogerudsvingen i Oslo. Det var trolig ikke der ranet skjedde.

- Han er i god form og har etter det vi har fått melding om ikke vært utsatt for noen stor fysisk belastning, sier Wang.

Sjåføren har vært innom Volvat medisinske senter for profesjonell oppfølging, og skal nå sitte i avhør hos politiet.

Pengene som ble stjålet kom fra Norsk Kontantservice. Selskapet Norsk Kontantservice håndterer kontanter fra Norges Bank til banker og forretningsdrivende.