Fikk nei gang på gang på grunn av høyden. Nå svermer arbeidsgiverne rundt Jørgen (23)

- Nå får jeg vist hva jeg er god for, sier Jørgen Svane.

NÅ KAN HAN SMILE: Jørgen Svane (23) var så lei av å bli møtt med skepsis på grunn av sin høyde på 1,40 cm at han la ut et innlegg på Facebook hvor han ba om jobb. Nå har innlegget båret frukter. Foto: Privat
NÅ KAN HAN SMILE: Jørgen Svane (23) var så lei av å bli møtt med skepsis på grunn av sin høyde på 1,40 cm at han la ut et innlegg på Facebook hvor han ba om jobb. Nå har innlegget båret frukter. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jørgen Svane (23) fra Steinkjær er utdannet lastebilsjåfør, men hadde etter et års søk ikke fått noe tilbud om jobb.

Dette på grunn av høyden, skriver Trønder-Avisa om mannen som i forrige uke bestemte seg for å endre på den negative trenden.

- Det er helt utrolig å få jobbtilbud en uke etter at jeg la det ut, sier Svane til avisa om innlegget han publiserte sist tirsdag.

- Jeg vet jo selv hva jeg er god for, og nå får jeg endelig muligheten til å vise det, legger han til.

Innlegg gikk seiersgang I innlegget beskrev Svane, som er 1.40 høy, en hverdag der han gang på gang fikk ble møtt med skepsis av mulige arbeidsgivere, men at han er positiv, flink med folk, har mye ståpåvilje, og ser muligheter der andre ser problemer.

Han skriver også at han kjenner sine egne begrensninger, summerer opp en rekke kvalifikasjoner og avslutter med følgende setning:

- Husk, jeg er kun litt kortere enn deg.

Les innlegget i sin helhet her:

Dette møtte ikke bare begeistring på nettet, men også fra kjøreleder Martin Sakshaug i Firmaet Lørenskog Distribusjon og Lager AS.

To tilbud på mandag Firmaet ga Svane et av de to jobbtilbudene sjåføren fikk mandag, skriver Trønder-Avisa.

- Det var en veldig tøff annonse. Den var åpen, ærlig og han bretta seg veldig ut. Tøft gjort, sa Sakshaug til Trønder-Avisa.

På spørsmål om hvilke kvalifikasjoner han som arbeidsgiver så etter da de ga Svane jobbtilbudet, var Sakshaug klar.

- Enormt gode holdninger - Han har enormt gode holdninger og er villig til å komme en lang vei for å kunne jobbe. Vanligvis ser vi at folk vil gjøre minst mulig for å tjene mest mulig. Sånn er det ikke i dette tilfellet, sier Martin Sakshaug.

Arbeidstilbudet kom som en lettelse for Jørgen Svane.

- Firmaet er positivt innstilt og ønsker å satse på meg. Det er en lettelse at de har lyst til å satse på meg og at jeg er velkommen, sier Svane til Trønder-Avisa.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer