Fikk nytt fly - som gikk i stykker

Nye problemer for Stabekk Janitsjarorkester. Men det gikk bra til slutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Dagbladet.no skrev i går om Stabekk Janitsjarorkester, som skal på en to ukers turné for å motivere unge fattige musikere i Sør-Afrika, men som ble stoppet av SAS Braathens-streiken. Etter mye om og men fikk korpset i går kveld leie et fly som kunne fly dem til London i dag for 150 000 kroner, og turen var tilsynelatende reddet.

Men problemene stoppet ikke der.

- I går klokka 18.30 fikk vi beskjed om at Sun Air-flyet vi hadde leid, ikke kom seg av gårde på grunn av at motoren hadde gått i stykker, sier talsmann og barytonist Bjørn Widding til Dagbladet.no.

Tilbake til start

Dermed var korpset like langt, og måtte svinge seg rundt enda en gang. Blant annet hadde de kontakt med et annet britisk charterselskap, som krevde 250 000 kroner av korpset for å fly dem til London. Situasjonen så temmelig håpløs ut, men for bare en time siden kom løsningen:

- SAS Braathens har gitt oss garanti om at begge avgangene våre til London henholdsvis klokka 15.10 og 17.15 blir fløyet. Dermed slipper vi å punge ut, sier en lettet Widding, som opplyser at tre-fire korpsmedlemmer har jobbet på spreng i hele natt for å finne en løsning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer