STRID: Rune Albert Andersen døde av kreft i juli. Nå er det full ordkrig og pengekrangling i millionklassen: På den ene siden står Andersens støttespillere Kristin Andresen og Morten Borg, og hans advokat Thorleif Bruland. På den andre siden står Andersens tidligere medhjelper - den bedrageridømte, snekkerutdannede barnehagegründeren John Andrew Tollefsen. Foto: Anita Arntzen
STRID: Rune Albert Andersen døde av kreft i juli. Nå er det full ordkrig og pengekrangling i millionklassen: På den ene siden står Andersens støttespillere Kristin Andresen og Morten Borg, og hans advokat Thorleif Bruland. På den andre siden står Andersens tidligere medhjelper - den bedrageridømte, snekkerutdannede barnehagegründeren John Andrew Tollefsen. Foto: Anita ArntzenVis mer

Fikk over 300 000 kroner privat under luksusoppussing: Endret forklaring

Da kjendisfrisør Rune Albert Andersen pusset opp luksusvillaen sin ved Oslofjorden, fikk bedrageridømte John Andrew Tollefsen penger rett på konto. Han har endret sin forklaring om hva pengene har gått til.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Det var på vårparten i fjor at den kjente frisøren Rune Albert Andersen skulle pusse opp sin flotte villa i Skogbakken på Bekkelaget, i åssiden rett over Oslofjorden.

Andersens frisørsalong på Frogner hadde noen av Norges aller rikeste på kundelista, og en klipp hos ham kunne koste flere tusen kroner. Selv om han tidligere hadde vært i klammeri med både naboer og bygningsmyndigheter, hadde han store planer for oppussingen av villaen sin.

Rune Albert Andersen døde av kreft i juli. Nå er det full ordkrig og pengekrangling i millionklassen: På den ene siden står Andersens støttespillere Kristin Andresen og Morten Borg, og hans advokat Thorleif Bruland. På den andre siden står Andersens tidligere medhjelper - den bedrageridømte, snekkerutdannede barnehagegründeren John Andrew Tollefsen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn