Fikk parkeringsbot etter arbeidsskade

43-åringen ble skadd i en arbeidsulykke i går formiddag. Mens han lå på sykehuset kom en litt for pliktoppfyllende parkeringsvakt til ulykkesstedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den Telenor-ansatte 43-åringen fra Stjørdal skulle demontere teknisk utstyr fra taket på Levanger-Avisa ulykken skjedde. Han var oppe i en kurv på en lift, og lastebilen veltet sidelengs. Mannen gikk rett i bakken, og ble sendt til Sykehuset Levanger med ambulanse, skriver Levanger-Avisa.

Mens mannen lå på sykehuset, og opprydningsarbeidet pågikk på ulykkesstedet, dukket en av Levanger kommunes parkeringsvakter opp. 43-åringens bil sto på fortauet på den andre siden av gata.

Parkeringsvakta ble informert om ulykken, men valgte likevel å skrive ut en bot.

Etter å ha snakket med lokalavisa ser etaten at den kanskje var litt for pliktoppfyllende da den innlagte mannen ble bøtelagt.

- Selvfølgelig skal mannen slippe å betale denne parkeringsboten. Det skulle bare mangle. Men jeg syns vi skal være klar over at en parkeringsvakt ikke alltid kan vite slike ting når de kommer opp i en situasjon der en bil er feilparkert, sier resultatenhetsleder Roar Eriksen i kommuneadministrasjonen til avisa.

43-åringen er krafig forslått, men har ikke fått alvorlig skader. Politiet og Arbeidstilsynet etterforsker ulykken.