Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fikk seks barn med egen datter

Utad var de en stor, lykkelig familie med tolv barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Det ingen visste, var at flere av barna var kommet til verden gjennom blodskam. Den tyske bonden Wilhelm (64) fra Baden-Württemberg står nå tiltalt i en svært rystende incestsak. Han skal være far til seks av barna til sin egen datter Karina (42), skriver Expressen.se.

Overgrep i 33 år

I hele 33 år skal et fryktelig incestdrama ha funnet sted hos storbondefamilien. Den 64 år gamle bonden skal første gang ha forgrepet seg på datteren da hun var bare ni år gammel.

Karinas mamma skal ha hjulpet til ved flere av voldtektene ved å holde henne fast.

Da Karina var 22 år gammel, fødte hun det første barnet hun angivelig har sammen med sin far. De skal nå ha seks barn i alderen fem til tjue år.

Truet med kniv

Først i fjor tok Karina mot til seg og politianmeldte faren.

- Når jeg skulle dra hjemmefra, sto han alltid i vinduet og holdt en kniv mot halsen til ett av våre barn for å hindre at jeg skulle gå til politiet, sier Karina ifølge Bild-Zeitung.

Pappa Wilhelm erkjenner forholdet til datteren, men benekter at han noen sinne har voldtatt henne.

- Vi har elsket hverandre og gledet oss over hvert felles barn vi har fått, har han uttalt i politiavhør. Nå risikerer han 15 års fengsel.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media