- Fikk senebetennelse etter massiv sexting

OnlyFans-modellen sjokkerer.

SKADET SEG: Modellen Elaina St. James var ikke forberedt på konsekvensene hun skulle få. Foto: Skjermdump fra Instagram.
SKADET SEG: Modellen Elaina St. James var ikke forberedt på konsekvensene hun skulle få. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nettstedet OnlyFans har for lengst vakt oppsikt og sterke reaksjoner - ikke bare her til lands, men også internasjonalt.

Kritikerne mener OnlyFans sin manglende vilje til å oppdage og fjerne seksuelt innhold bidrar direkte til kommersiell seksuell utnyttelse av barn, mens de som jobber med det, hyller plattformen ettersom pengene de tjener på innholdet sitt, går rett i egen lomme.

For de dyktigste innholdsprodusentene, har det omdiskuterte nettstedet vist seg å være en real gullgruve - men er det helt uten konsekvenser?

Nylig kunne OnlyFans-modellen Elaina St. James (55) røpe at hun har fått en bisarr arbeidsrelatert skade grunnet jobben hun har gjort på nettstedet.

Hun har nemlig fått en aldri så liten senebetennelse i armen grunnet sexting (sende pikante meldinger, red.anm) med fans.

SUSPENDERT: Sam Helena ble suspendert fra jobben sin som politibetjent ved Scotland Yard da ledelsen oppdaget at hun delte dristig innhold på sosiale medier og Onlyfans. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

The Blast omtalte saken først.

Uutholdelige smerter

- Det høres rart ut, og det vet jeg. Men i april begynte albuen min å bli sår til det punktet der smertene var uutholdelige. Jeg tåler egentlig ganske mye smerte, og tenkte først at det var en gammel yoga-skade som hadde blusset opp igjen. Det var det altså ikke.

Videre forteller hun til The Blast at smertene stadig ble verre, og hun innså til slutt at dette ikke var noe som kom til å gå over av seg selv.

Hun legger også til at ingen smertestillende medisiner kunne få bukt med ubehaget, og alarmklokken begynte å lyse da fingrene også begynte å bli nummen.

- Jeg måtte til slutt ta turen til legen min, og sa ifra at jeg mistenkte en tennisalbue forårsaket av stress. Jeg ble litt engstelig, ettersom jeg vet at det kan føre til permanent nerveskade dersom det ikke blir behandlet ... men siden jeg ikke spiller tennis, skjønte jeg raskt at den repeterende bevegelsen jeg gjør under sexting var det som hadde forårsaket skaden.

Modellen erkjenner at synderne for skaden, er hennes ihuga fans, og legger til at hun bruker flere timer hver eneste dag på å chatte med fans fra mobiltelefonen sin.

Fikk økonomiske konsekvenser

Legen hennes advarte henne om at dersom hun ikke foretok seg noen livsstilsendringer, ville smertene bare bli verre, og den eneste utveien ville da være en operasjon, noe hun slett ikke var interessert i.

Nå forteller modellen at hun tok tilbakemeldingene på største alvor, og har nå begynt å bruke datamaskinen sin når hun skal publisere og chatte med folk på OnlyFans, men også dèt har fått konsekvenser for henne.

- Det har gått hardt utover økonomien min, ettersom jeg måtte ta en pause fra å sexte med fansen min. Nå tilbyr jeg bare videoer de kan kjøpe. Jeg tjener ikke like bra på det, men jeg må sette helsen min først.

Selv om noen av fansen hennes trolig ble skuffet, kan hun dele den gledelige nyheten om at hun vil komme sterkere tilbake, men at hun fremover kommer til å holde meldingene kort.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer