Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fikk sjokk da det regnet kyr gjennom taket

Vev-kunsteren Sue Marshall (77) hadde en dårlig dag på jobben.

HELDIG: Vev-kunstneren Sue Marshall i Cornwall er lykkelig over å ikke ha blitt truffet av ei fallende ku. Foto: SWNS
HELDIG: Vev-kunstneren Sue Marshall i Cornwall er lykkelig over å ikke ha blitt truffet av ei fallende ku. Foto: SWNS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vev-kunstneren Sue Marshall (77) var opptatt med å støvsuge, da hun hørte et vanvittig brak. Hun trodde først at det var et tre som hadde falt ned, og la på sprang ut av huset.

Så skjønte hun at det var ei ku.

- Jeg så et hull i taket og ei ku som så ut på meg gjennom døra. Den skled rundt på ull og et knust bord og glass fra takvinduet, sier hun til BBC.

Ny overraskelse Det gikk opp for henne hva som hadde skjedd: Kua hadde kommet seg over gjerdet fra beitemarken ved Marshalls hus. Derfra hadde den kommet seg opp på taket, før den falt ned gjennom takvinduet.

Sue Marshall bor i Cornwall helt sør i Storbritannia, i et hus hvor det er lettere enn i en gjennomsnittsbygning å komme seg opp på taket. Hun ble likevel svært overrasket over det som skjedde rett etterpå.

Mens Marshall geleidet den første kua ut av huset, braste enda ei ku gjennom taket.

-Avverget invasjon - Begge kyrne bommet utrolig nok på vevstolen, forteller Marshall til BBC. Derimot gikk det hardt ut over vev-benken hvor hun pleier å sitte når hun jobber.

Marshall strevde fortsatt med å komme seg over sjokket, da hun kikket over mot inngjerdingen som kuene hadde kommet seg ut fra, og oppdaget at en enda større fare truet. Der sto resten av bølingen og så på henne.

- Jeg var redd for at resten av kyrne kunne komme gjennom også, sier hun til BBC.

TUNGT BOMBARDEMENT: Slik så det ut inne i arbeidsrommet til Sue Marshall da ku-episoden var over. Foto: SWNS
TUNGT BOMBARDEMENT: Slik så det ut inne i arbeidsrommet til Sue Marshall da ku-episoden var over. Foto: SWNS Vis mer

Heldigvis kom en nabo til og fikk avverget ku-invasjonen.

Kyrne uskadet Til alt hell hadde Sue Marshall tatt en pause i vevingen da kuene falt ned. Lykketreff nummer to var at vevstolen - men ikke benken hun pleier å sitte på - ikke ble ødelagt. Og lykketreff nummer tre var at det meste av kunsten ble reddet, fordi den allerede var solgt.
De to kyrne var også - utrolig nok - uskadet etter hendelsen.

- Gudene må vite hva som hadde skjedd hvis jeg hadde sittet og vevet, sier Sue Marshall.

TAKK OG PRIS: - Gudene må vite hva som hadde skjedd hvis jeg hadde sittet og vevet, sier Sue Marshall etter at hun fikk denne kua på besøk gjennom taket. Foto: SWNS
TAKK OG PRIS: - Gudene må vite hva som hadde skjedd hvis jeg hadde sittet og vevet, sier Sue Marshall etter at hun fikk denne kua på besøk gjennom taket. Foto: SWNS Vis mer