Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fikk sju års fengsel for oppbevaring av amfetamin. Gjemte det i skogen

Nesten ti kilo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fant i februar fjor nesten ti kilo metamfetamin gjemt i skogen ved Melhus i Sør-Trøndelag. Nå er to litauere dømt til sju års fengsel for oppbevaringen av stoffet.

Etter at narkohunder hadde snust fram beslaget på 9,6 kilo metamfetamin, planla politiet å bytte ut narkotikaen med lærestoff samt å sette opp et videokamera. Det rakk de ikke. Mens politiet drev og rigget seg til i skogen kom to litauere (34 og 43) gående mot narkodepotet, skriver Adresseavisen.

Begge mennene ble pågrepet på stedet og i desember møtte de i retten tiltalt for oppbevaring av metamfetaminet.

Den tiltalte 43-åringen erkjente straffskyld i retten, mens den yngste litaueren nektet. Rett før jul kom avgjørelsen mot mennene. Sør-Trøndelag tingrett dømte begge til sju års fengsel for oppbevaring av narkotikaen.

Dette er det nest største metamfetaminbeslaget som er gjort i Sør-Trøndelag. Det største stammer fra 2009, da en narkohund snuste seg fram til 14 kilo metamfetamin pakket i flasker under ei rot i Sjøla i Klæbu.

(NTB)

Lik Dagbladet på Facebook.