OFFENTLIG:  Krangelen mellom Cella og Jet Pizzas sjef i Texas, Robert Waple, har spredd seg til nærmest hele verden. Nå tar Waple pause fra sosiale medier. Skjermdump: Twitter.
OFFENTLIG: Krangelen mellom Cella og Jet Pizzas sjef i Texas, Robert Waple, har spredd seg til nærmest hele verden. Nå tar Waple pause fra sosiale medier. Skjermdump: Twitter.Vis mer

Fikk sparken før hun begynte i ny jobb. Det startet stor offentlig Twitter-feide

- Jeg var høy på jobb hver dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): På søndag fikk den amerikanske tenåringen med Twitter-aliaset «Cella» sparken fra jobben sin hos Jet Pizza i Texas, USA, før sin første arbeidsdag.

Cella skal ha skrevet følgende på Twitter: «Ew, jeg starter i den bedritne jobben min i morgen», etterfulgt av flere «tommel ned»-ikoner. Dette skal så ha blitt plukket opp av en ansatt ved pizzabutikken i Texas, som deretter skal ha sendt videre til butikkens sjef, Robert Waple.

Han skal så ha svart tydelig hva han mente om utsagnet fra Cella, også dette på Twitter: «Og .... Nei, du starter ikke på den bedritne jobben i morgen. Jeg sparket deg nettopp. Lykke til med ditt ingen penger- ikke noe jobb-liv».

Da Cella ringte opp pizzasjappa for å sjekke om dette stemte, svarte Jet Pizza klart og tydelig at tenåringen hadde fått sparken, forteller Cella selv på Twitter.

Twitter-feide Deretter startet en stor offentlig skittentøyvask for pizzasjappa.

- Bare tenkte det er greit for deg å vite at jeg var høy som bare det hver gang jeg var på jobb, og pizzaen deres suger, skriver en person som hevder han tidligere var ansatt ved Jet Pizza i Texas.

- At du var høy kan bare delvis forklare hvordan du kunne levere en pizza til feil hus .... gjentatte ganger, skal Waple angivelig ha replisert med.

Cella på sin side virket ikke spesielt trist da hun fikk beskjeden.

«Jeg mistet jobben min i dag», skal hun da ha skrevet på Twitter, etterfulgt av flere smilefjes ...

Jobbtilbud Cella har siden denne Twitter-feiden ble kjent gjennom media i USA på søndag, fått massiv oppmerksomhet verden over. Både av den negative typen og den positive.

Medier i blant annet Indonesia, Nigeria, Argentina, Canada, Frankrike og Kina har plukket opp den offentlige jobbfeiden. Cella har til og med fått jobbtilbud.

- Du kan jobbe hos oss, skriver det som skal være firmabrukeren til «Yellow Cab», på Twitter.

Noen kaller henne for «frekk og utakknemlig», andre støtter Cella og forteller sin versjon av Waple som sjef i pizzasjappa.

Sint Et par timer etter hun fikk sparken la Cella angivelig ut et animert bilde av en dame som kaster rundt seg med pengesedler og teksten: «Dette er meg».

Waple på sin side skal tydelig ha latt seg frustrere av denne saken:

- Jobbe i kassa, ta telefonen, lage sandwich og salat. Spise gratis pizza. Hvor vanskelig kan det være?, undrer han.

- Jeg kunne bare ringt henne og sparket henne, men jeg var ikke på jobb og hadde ikke nummeret hennes. Trolig en av de dummeste tingene man kan si om en jobb man ikke har startet i, fortsetter han.

Waple har fått en mye støtte, men også en del slengbemerkninger rettet mot seg. Nå legger han Twitter-karriere på hylla for nå:

«Beviste mitt poeng i dag. Nå sjekker jeg inn igjen om seks år».