Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fikk sparken fordi han drakk Pepsi

En trailersjåfør som arbeidet for Coca-Cola har fått sparken, fordi han ble tatt på fersken med en flaske brus fra det konkurrerende selskapet Pepsi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rick Bronsen hadde arbeidet for Coca-Cola i tolv år, og fikk sparken etter at noen sladret til ledelsen om at de hadde sett ham drikke Pepsi, sier fagforeningen International Brotherhood of Teamsters.

Fagforeningen hevder at den underliggende årsaken til at Bronsen fikk sparken er at han hadde engasjert seg i fagforeningsarbeid.

- Dette er ikke noe annet enn et forsøk på å bli kvitt en ansatt som støtter fagforeningen. The Teamsters kommer til å kjempe til siste slutt for å skaffe Rick jobben tilbake, sier Jim Santangelo på vegne av fagforeningen.

En talsmann for Coca-Cola ville ikke kommentere beskyldningene, men utelukker på generelt grunnlag at Coca-Cola ville lete etter et påskudd for å sparke en ansatt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media